Satan, min perfekta planering sprack! När jag kom bort till tvättmaskinerna fungerade de inte. Ingen av dem! Har bokat en tid i morgon bitti 6-9, om jag nu orkar gå upp så tidigt, men annars får jag väl dra med mig smutsiga kläder och låna lite plats i mammas och pappas tvättmaskin, om jag får. Det är ju ändå inte så troligt att maskinerna fungerar tidigt i morgon bitti om de inte fungerar nu.

Lägenheten är i alla fall grundligt rengjord och blommorna är ompysslade, de som såg någorlunda levande ut. Jag har varit ute i förrådet och hämtat min resväska, så nu ska jag börja packa hade jag tänkt. Mitt papper är så gott som färdigskrivet, bara sitter och filar lite. Så lite nyttig blev jag ju till slut. Nåväl.

Vi ses i morgon, Ida och Erik, vid Lunds station kl 12.02. Hoppas ni trivdes på hotellet!

sprack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.